Клуб књижара


Клуб књижара „Креативни центар“ налази се у ТЦ  „Еуроцентар, Дечанска 5 / Македонска 30 (I спрат).

Радно време: радним данима од 9 h до 21 h, суботом од 9 h до 17 h, недељом не ради.

КЛУБ ЧИТАЛАЦА

Позивамо вас да се учланите у наш Клуб читалаца! Након прве куповине у књижари можете попунити формулар за добијање чланске картице, коју можете подићи у књижари у року од три радна дана од дана пријављивања.


Чланска карта

Првом куповином било које наше књиге стичете право на:

  • стални попуст од 15% на малопродајне цене наших издања (овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу; листу тих издања можете ОВДЕ);
  • специјалне трајне попусте и погодности које нудимо само члановима нашег клуба при куповини у Клубу књижари.
  • учешће у наградним играма које ће бити организоване само за чланове нашег клуба.
  • најверније купце награђујемо – за сваку куповину преко 1000 динара добијате печат. Кад скупите пет печата, добијате ваучер у вредности од 500 динара.

РАДИОНИЦЕ У КЛУБУ КЊИЖАРИ

У Клубу књижари „Креативни центар“ у Београду, већ се неколико година, више пута месечно, одржавају бесплатне радионице за децу, намењене различитим узрастима. Циљ сваке од радионица јесте да се дете забави и да створи позитивне асоцијације у вези с књигама, то јест да простор књижаре почне да посматра као место где може да научи нешто ново и да на занимљив начин проведе време.

Пријаве за све радионице у Клубу књижари су обавезне, а више информација о радионицама можете добити слањем мејла на bookmaster@kreativnicentar.rs.

 

banka intesa